Empreses

Zero Latency ofereix a empreses i grups un espai únic d’oci.

Estem equipats amb la tecnologia de realitat virtual més avançada del món. El nostre sistema totalment innovador la capacitat de submergir a l’usuari dins entorns únics i imaginaris mentre s’interactua amb altres jugadors i s’experimenta sensacions reals dins un entorn virtual.

Zero Latency proporciona una experiència inoblidable al teu equip de treball.

Què podem oferir?

OCI DIFERENT: Un ambient relaxat i distès abans dels sopars o events d’empresa o durant la teva convenció anual.

LLIGA INTERDEPARTAMENTAL: Qui guanyarà el departament d’administració o el comercial? Les situacions són iguals per tots però en el món Zero Latency les respostes poden ser diferents. Vine  a provar-ho! Fes grups fins a 8 persones i competeix per veure qui aconsegueix més punts a qualsevol dels nostres jocs. Pots submergir-te en el món imaginari d’Engineerium, al fantàstic de Singularity o a l’adrenalínic de Zombie Survival. Tu ho decideixes!

PLAY CONSCIOUSLY: Col·laborant amb Cerqueda Internacional, especialites en RRHH, oferim un petit programa pel teu equip de treball:

Què farem? Un treball dinàmic, reflexiu i motivador que us permetrà aprendre jugant.

Què aconseguiràs? Prendre consciència de les teves habilitats i valors, reconèixer recursos personals que poses al servei del joc I compartir amb el teu equip la vostra autenticitat, allò que us fa únics.

 

PER MÉS INFORMACIÓ PERSONALITZADA, ENVIA’NS UN MISSATGE O TRUCA’NS AL 861891