ESCALA ÈPICA, ENTRETENIMENT DE REALITAT VIRTUAL MULTIJUGADOR

EXPLORA. JUGA.
CONQUEREIX.

Et portem al joc on el teu cos és el controlador
i la teva ment creu que és real. ¡Te sorprendrà!

 

FAR CRY

Una nova experiència de realitat virtual desenvolupada en col·laboració amb Ubisoft. Prepara't per transportar-te a l'illa de Rook, escenari de Far Cry® 3 i submergir-te en una aventura amb la qual descobriràs la veritable definició de bogeria.

 

UNDEAD ARENA

Undead Arena, el successor de Zombie Survival, una de les experiències de realitat virtual més populars de tots els temps, és una experiència d'estil arcade que porta la matança de zombies amb amics a un nou nivell. Ara és la teva oportunitat d'esbrinar si sobreviuràs a l'apocalipsi!

 

SOL RAIDERS

La terra ha desaparegut… Les restes que queden d’humanitat viatgen per l’univers a la recerca de nous mons… i riqueses. Els alienígenes han abandonat Sol, una font de poder com cap altra. Si aconsegueixes Sol, ho tens fet. Forma el teu esquadró. Ràpid, el combat en equip us espera!

 

ORIGINS

Un shooter d’última generació multinivell amb narració avançada, zombis ultrarrealistes (basats en la captura de moviment d’actors en viu) i una èpica batalla final. És el joc de zombis VR multijugador i d’acció lliure més avançat que mai s’ha creat!

 

SINGULARITY

Una base militar secreta ha quedat sumida en la foscor i el teu equip ha de resoldre la situació. No hi ha senyals de vida... almenys humana. Comença el viatge espacial, però... et conduiran les respostes a l’èxit?

ZERO LATENCY’S LATEST FREE-ROAM EXPERIENCE MADE ME A BELIEVER IN VR ESPORTS

VRSCOUT

ZL IS THE BEST, MOST CAPTIVATING, IMMERSIVE AND PRESENT VIRTUAL REALITY EXPERIENCE

GIZMODO

THIS IS WHAT THE FUTURE OF GAMING LOOKS LIKE.

BGR

PREPARAT PER VIURE UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA?